ALIŞVERİŞ GÜNLÜĞÜM
H&M 'den aldığım diğer bir ürün dudak balm ı :) bir sürü çeşidi vardı aralarından elime ilk bu geldi ve kokusu paketin dışına bile geliyordu limonlu şeker :) fiyatı gerçekten çok uygundu 1.95 Euro yani 4TL civarında dudaklarınıza güzel bir bakım gerekiyorsa tavsiye edebilirim.





ALIŞVERİŞ GÜNLÜĞÜM
Yaz tatilinin bitmesinin ardından güzel günlerden geriye sadece yapılan alişverişler kaldı. Bu sene eşimle beraber İtalya'ya gittik.Anlatılacak çok şey var İtalya ile ilgili ama şimdilik H&M 'den aldıklarımı anlatayım. Birçok kişi diyecek ki o mağazaya girip nasıl olurda o kadar güzel kıyafetler , çantalar ve ayakkabılar arasından makyaj malzemesi alabilirsin :) ama ne yapayım bir kere deneyip yorum yazmak istedim . Şimdi gelelim konumuza resimdeki bronzer ın fiyatı 4.95 Euro yani TL olarak 10TL civarında. Sürüldüğü zaman ışıl ışıl durmuyor daha sade bir bronzer. H&M Türkiye'ye geldiğinde kozmetik reyonunuda bu fiyatlarla getirirse güzel olur diye düşünüyorum :))







ALIŞVERİŞ GÜNLÜĞÜM

Diyetisyene gittiğim ilk görüşmede yağ , su , kas ölçümüm yapıldı ardından aile uzmanı bir hekim ile yarım saat boyunca enine boyuna görüştüm ve muayene edildim , ardından hekim bu görüşmenin sonucunda bazı tetkikler istedi. Beni daha iyi değerlendirebilmeleri adına 12,13 sayfadan oluşan bir özgeçmiş anketi , yediklerimi saat saat yazmak için beslenme günlüğü ve adımsayar verdiler.
Tahlillerimi yaptırdığımda kendi hekimimlede görüştüm ve bana tahlilerim sonucunda kolesterol ve hipotiroidi hastası olduğumu söyledi ve ilaç kullanmamı uygun buldu. Geçen 1hafta sonunda tekrar tıp merkezine gittim. Hekimle yeniden görüştükten sonra diyetisyenimle ilk görüşmeye girdim. Bana yiyeceğim yiyeceklerin miktarını ölçebileceğim ve kullanacağım yağ miktarlarını belirleyebileceğim ölçü kapları verdi. Ardından diyetimi oluşturdu ve benim için start başladı :))



Diyetimde 3tanesi ana öğün olmak üzere toplamda 8 öğünüm var.Az az , sık sık yiyebilmek ve günde 2-2,5lt su içmem gerekiyor. Tabi bunların yanında günaşırı yapacağım yürüyüş ve sporda var. Birde unutmadan sağlık için günlük 10000 adım atmamız gerekiyormuş. İlk haftanın sonunda 1.8kg vermiştim , bunun 1.6kg mı yağ oranımdan azalmıştı. İkinci haftada ise 1kg vererek şimdilik toplamda 2.8kg verdim. Daha çok uzun yolum var önümde 22 kilo ve 6 aydan oluşan bir süreç var. Artık sağlıklı hayata bir adım attığım için çok mutluyum :)
ALIŞVERİŞ GÜNLÜĞÜM
Severek takip ettiğim bloglardan biri olan hacer arkadaşımız 1000. seyirci için bir yarışma yapmış. Birbirinden güzel hediyeleri kazanabilmek için sizlerde katılın, tek yapmanız gereken tık tık :)
ALIŞVERİŞ GÜNLÜĞÜM
Upuzun bir aradan sonra tekrar yazı yazmak güzel :) Ortadan kaybolmamın birçok nedeni vardı. En başında stres , tatil , fotoğraf kursu , kilo almam ve sağlık sorunları gibi nedenler vardı. Hepsini tek tek anlatacağım zaman içerisinde ama şimdilik beni şuan için en mutlu eden durumu paylaşmak istiyorum , diyetisyene başladım.
Tatildeydim ve sahilde cosmopolitan dergisini açmış okurken gözüme çarpan haber kilo vermekle alakalıydı tabi. Çünkü 1 aylık tatilimde tam olarak 8 kilo almıştım. Röportajdaki kişi 20 kilo vermiş ve sağlığına kavuşmuştu , içimden bir ses ara bari fiyat al dedi ve sonunda kendimi sağlıklı hayata adım atmış olarak buldum.
Şuanda iki haftamı tamamlamış bulunuyorum ve ilk hafta 1.8 kg ikinci haftada 1 kg verdim. Umarım böyle devam eder ve toplamda üzerimde taşıdığım 22 kilo fazlayı savurur atarım bana şans dileyin.